Aftenmøder

ANDERS KILDAHL KESELER
Aftenmøde lørdag
Emne: Gud har styr på det. Relaterbart?

Hvad skal vi vide om dig?

Nybagt far, landmandssøn og ubehjælpelig nysgerrig på det meste. Og så er jeg dybt mærket af Guds indgriben i mit liv – og jeg ønsker at mit liv afspejler den kærlighed, som jeg har mødt hos Gud. I det daglige er jeg KFS-konsulent med ansvar for Aarhus-området.

Hvad begejstrer dig ved beretningen om Josef?

At Gud ikke er bange for at have med uperfekte mennesker at gøre. Josefs familie er enormt dysfunktionel, og alligevel har Gud hjerte for dem, redder dem og bruger dem. Det er ret forunderligt.

HENRIK HØJLUND
Gudstjeneste søndag
Emne: Mig i fokus. Relaterbart?

Hvad skal vi vide om dig?

Efter tiden som studentersekretær i Aarhus KFS og omegn i starten af 90'erne har jeg været præst i utallige år, og er det stadig. Min fritid går med rulleski, billedmaling, læsning, skrivning, film, film, film og min allersødeste og klogeste kone. Plus meget andet…

Hvad begejstrer dig ved beretningen om Josef?

Josef-beretningen er en af de stærkeste beretninger i Det Gamle Testamente. Suveræn som fortælling og med temaer, som rækker direkte frem til frelseshistoriens kulmination med Jesus – og lige ind i vores eget menneske- og trosliv. Temaer om sammenligningens forbandelse, selvdyrkelse, nederlag, selvopofring, anger, tilgivelse, forsoning og meget andet.

LISA ROM BOYE
Aftenmøde mandag
Emne: En modstandsdygtig tro. Relaterbart?

Hvad skal vi vide om dig?

Jeg har været en del af KFS i over halvdelen af mit liv – det, synes jeg selv, er lidt af en bedrift. Jeg arbejder som Netværkskonsulent i Bibelselskabet og er begejstret for Guds store globale kirke. Når jeg ikke arbejder, strikker og læser jeg på en lille ø. 

Hvad begejstrer dig ved beretningen om Josef?

Jeg kan godt lide beretningen om Josef, fordi den er meget ægte. Det er ikke et glansbillede af et idol, men en fortælling om et rigtigt menneske, der prøver at leve et liv med Gud i utrolig omskiftelige situationer. 

JAKOB SKOVGÅRD HØJLUND
Aftenmøde tirsdag
Emne: Brug for en frelser. Relaterbart?

Hvad skal vi vide om dig?

I skal vide, at Brøndby er Danmarks stolthed, at Michael Scott fra The Office har lært mig meget om ledelse, at jeg er pseudo-nordmand, og at jeg er generalsekretær i KFS.

Hvad begejstrer dig ved beretningen om Josef?

Josef-fortællingen er et gribende familie- og persondrama, der kan skrives lange romaner over, men mest af alt er det en perlerække af små hints, som peger frem mod Jesus. Det glæder jeg mig til at blive klogere på sammen med jer!

Bibeltimer

PETER HØJLUND
Bibeltimer - Gymnasielle uddannelser
Søndag: Josef – forrådt af sin familie, Mandag: Josef – ikke glemt af Gud, Tirsdag: Josef – den store genforening

Hvad skal vi vide om dig?

Til daglig studerer jeg en kandidat i teologi på Aarhus Universitet og er ansat i Aarhus Valgmenighed som præsteaspirant, hvor jeg leder kirkens ungeområde og prædiker til gudstjenester ca. en gang i måneden. Privat er jeg gift med Hannah og udgiver musik med bandet 'alt det der drukner'

Hvad begejstrer dig ved beretningen om Josef?

Josef-fortællingen kom tidligt ind på min radar med DreamWorksfilmen om "Drømmenes Konge". Måske var det dét forhold, at Josef var yngst i en flok på 11 (ja, og så kom Benjamin til senere), der ræsonnerede med mig som yngst i en flok på 5.

Heldigvis var mine ældre søskende noget sødere ved mig, og jeg blev heller ikke favoriseret af min far, som Josef gjorde. Alligevel var der nogle temaer om ensomhed, mod, succes, tilgivelse og forsoning, som betog mig i fortællingen, og som jeg ser frem til at dykke mere ned i sammen med jer på Påskelejr.

JIM MURKETT
Bibeltimer - Videregående studerende & sabbatsårs-KFS'ere
Søndag: Joseph – Betrayed by your family, Mandag: Joseph – not forgotten by God, Tirsdag: Joseph – the great reunion

What should we know about you?

Hi! My name is Jim and I work for UCCF – the UK version of KFS. I lead the team that works in the Midlands region of the UK and spend my time encouraging Christian students to share Jesus with those around them. I am passionate about helping people see how big, how beautiful and how brilliant the God of the Bible really is. I can often be found quoting Taylor Swift, discussing theology or drinking tea – and preferably all three at once.

What excites you about the story of Joseph?

I’m excited by how the story of Jospeh shows us that God is at work in all of our lives – in the good times and in the bad times. And how God is shaping us to be people who trust him, rely on his Word and play our part in seeing his mission for the world move forward.

Bibeltimer for studerende og sabbatister er på engelsk. Mulighed for oversættelse.