Lokation og transport

SKANDERBORG-ODDER CENTER FOR UDDANNELSE (SCU)
Højvangens Torv 2, 8660 Skanderborg

Der er flere gode muligheder for at komme til Skanderborg:

Flixbus
GoMore
DSB

Ankommer du med tog til Skanderborg, tager det ca. 20 min. at gå fra Skanderborg Station til SCU.

MEDBRING - Bibel

- Overnatningsgrej: Sovepose, liggeunderlag/madras

- Sportstøj

- En lille taske eller store lommer til værdigenstande, så de ikke ligger på sovesalen

- Alt, du normalt har med, når du er på lejr (husk tandbørsten!)

Tyveri kan ske, så tag kun de mest nødvendige værdigenstande med på lejren. Det vil dog være muligt at få fx computere låst inde under lejren.

Lej en madras

Der mulighed for at leje én madras for 20 kr. på Påskelejr

Ønsker du at leje en madras, angiver du dette ved tilmeldingen til lejren. Da vi ikke har madrasser til alle, sker fordelingen efter et først til mølle-princip. Hvis der ikke er flere madrasser, er det ikke muligt at krydse boksen af i tilmeldingen.

Husk lagen, hvis du lejer madras.

GLEMTE SAGER

Glemte sager kan under lejren indleveres på lærerværelset, som findes lige til venstre for indgangen. Efter lejren vil glemte sager blive gemt på KFS-sekretariatet i en måned, hvorefter de smides ud eller videregives til en god sag. Hvis du har mistet noget på Påskelejr, kan du skrive til kfs@kfs.dk eller ringe til KFS-sekretariatet på 35 43 82 82.

NØDTELEFON

Hvis der opstår nødsituationer under lejren kan følgende vagttelefonnummer benyttes døgnet rundt tlf.: 71 78 12 35. Alternativt kan du kontakte lejrchef Peter Bjerre direkte på tlf.: 30 48 79 30.

HVEM STÅR BAG?

Påskelejr er arrangeret af Kristeligt Forbund for Studerende. Et fællesskab af helt almindelige studerende, frivillige og ansatte, der står sammen om én fælles vision; 'at kende Jesus og gøre Jesus kendt'. Lige midt i studieverdenen. Lige der, hvor vores medstuderende er.

Du kan læse meget mere om KFS på vores hjemmeside

KFS.DK