Aftenmøder

CHRISTOFFER HUUS HØJLUND
CHRISTOFFER HUUS HØJLUND
Aftenmøde lørdag
Emne: Fundamentet!

Da jeg var færdig med studiet, flyttede jeg til Fyn. Det gjorde jeg, fordi jeg grundlæggende er nysgerrig på, hvad Gud er i gang med at gøre. Også på Fyn. Det er jeg stadig, så nu bor jeg her i Odense med min hustru og fire børn. Jeg er præst i Fyns Valgmenighed, som ligger i Odense og Glamsbjerg, uddannet teolog, ivrig sofamusiker, læsehest, rulleskiløber og hobby-håndværker.

J​eg bliver dagligt klar over, at jeg har brug for at stå på noget stærkere end mig selv. Den her verden er så kompleks og livet så - til tider - underligt, at jeg er nødt til at stole på, at én har mere styr på det end mig, og at Han virkelig vil noget godt med den her verden.​

JAKOB SKOVGÅRD HØJLUND
JAKOB SKOVGÅRD HØJLUND
Gudstjeneste søndag
Emne: Urokkeligt fundament?

Hey. Jeg er Jakob. Og jeg er altså generalsekretær i KFS. Det er forholdsvis nyt for mig (siden sept. 2022), og derfor bliver jeg stadig klogere på mange ting. Ellers bor jeg i Tjørring ved Herning med Laura og vores tre børn. Jeg holder af at se The Office (har set den for meget!), løbe på rulleski, være på ture med min familie, og så er jeg skabsnordmand.

Jesus, hans nåde og hans ord til mig, er mit livsfundament. Mange dage fungerer det ligesom en rugbrødsmad: Det smager ikke prangende, men er bundsolidt og giver energi til dagen. Under alle omstændigheder er det Jesus, jeg falder tilbage på, når jeg fejler, mangler mod på livet og opgaver, og han udstikker retningen for mine handlinger. Og når alt kører godt, så kan jeg vende min tak til ham. Han er simpelthen vidunderlig, både i medgang og modgang!

REBECCA PIPPERT
REBECCA PIPPERT
Aftenmøde mandag & tirsdag
Emne mandag: Getting the story straight

Hi, I am Becky Pippert. I am the author of several books on spiritual formation, apologetics, renewal and discipleship and have equipped churches, trained pastors and ministered to University students in evangelism on 6 continents. Recently, my husband Dick and I ministered in the UK and Europe for 7 years including contributing on BBC Radio 4 addressing skeptic audiences of over 1.3 million. I have two honorary doctorates and a B.A and M.A. with High honors in English literature from the University of Illinois. Beside that Dick and I are the parents of 3 adult children and grandparents to 6 delightful grandchildren. When not travelling we reside in Holland, Michigan.

I am not a cradle Christian. I was the first person in my family to become a Christian. Up until my conversion I would have described myself as a wistful agnostic: I knew something was missing, a thirst and longing I couldn’t fill. Becoming a Christian impacted every aspect of my life: discovering my true identity and purpose for living, answering many of my doubts and questions, and discovering joy, courage and hope, no matter the circumstances, through the presence of the living God in my life.

Bibeltimer

ROBERT BLADT
ROBERT BLADT
Bibeltimer - Gymnasielle uddannelser
Mandag: Min nye situation, Tirsdag: Mit nye liv, Onsdag: Min nye horisont

Jeg er født i Sønderborg d. 22. marts 1970 og genfødt som Guds barn d. 4. maj 1970. Inden jeg begyndte at læse teologi, blev jeg gift med Dorte. Sammen har vi 4 børn. Jeg har undervejs i livet været ansat som forlagsredaktør, valgmenighedspræst, generalsekretær i KFS og er nu forstander på Børkop Højskole.

Troen har været fundamentet for mig hele livet, fordi jeg er så privilegeret, at jeg er vokset op i en kristen familie. Her havde evangeliet en fast plads i hjemmet og familien en fast plads i det kristne fællesskab. Den tro, der er mit livsfundament, er ikke min individuelle overbevisning, men den fælles, kristne bekendelse til Gud som skaber, frelser og fornyer. Den tro har jeg hele mit liv spillet bold op ad. Min personlige, individuelle tro er formet i mødet med denne bekendelse, og derigennem har jeg en oplevelse af at have et fast holdepunkt for mit liv og en meningsfuld retning for mit engagement i verden. Derfor glæder jeg mig til at spille bold op ad troens fundament sammen med jer på årets påskelejr.

JENS LOMBORG
JENS LOMBORG
Bibeltimer - Videregående studerende & sabbatsårs-KFS'ere
Emne: Fundamentets begyndelse – 1. Mosebog 1 & 2

Jeg er Jens Lomborg. Jeg er 53 år, gift og far til 4 piger. Jeg blev uddannet teolog fra Aarhus, og har bl.a. arbejdet som lærer på KFS’ Ledertræningscenter LTC (1999 - 2003). Siden 2006 har jeg været præst i Skjern Bykirke.

Min tro er formet af de bibelske fortællinger om Guds handlen med sit folk i de to testamenter. Jeg tror det er sandt, at Gud har sendt sin søn for at frelse verden. Når jeg lytter til Bibelens fortællinger, forstår jeg, at Gud har gennemført en fantastisk frelsesplan. Der – i Bibelen – møder jeg fortællingen om mig selv. Jeg ser pludselig min egen afgudsdyrkelse afspejlet i det jødiske folks historie; jeg genkender mit eget liv, mit hjertes svigt. Og det er derfor, jeg er så glad for Jesus. Han kom for at frelse mennesker med svigefulde hjerter.